čtvrtek 13. října 2011

Kickstarter hity milion příznivců, chudých studentů designu se radují

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/kickstarter-hits-a-million-backers-impoverished-design-students/:

Přes tyto nejisté ekonomické době lidé ještě mají čas - a peníze - pro modded Arduino soupravy , iPhone objektivu a mods vzduchu kytaru . Kickstarter uživatelé mají nyní slíbil, přes 100 milionů dolarů na projekty, s množstvím sponzorů skokem z asi 250,000 v roce září loňského roku na více než jeden milion. Dav financování webu je označení příležitosti s vizualizací své absolutní údaje, které ukazují, mimo jiné, že jednorázové podporovatelé tvoří většinu investic. S více než 13.000 projektů na zelené osvětlené tak daleko, projekty stále soupeří o naše investice dolarů patří housenka-sledoval smartphone robot , na kole světlo, které se váže k vaší paprsky generuje 8-bit světelnou show a energie, rekuperační jednotka, která navazuje na teplo ze sušičky výfuku. Je-li idea tepla výměny dostane vás všechny hot pod límcem, podívejte se na Kickstarter pomoci dát tvůrcům finanční oporu.

Kickstarter hity milion příznivců, chudých studentů designu radovat původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Core77 | zdroj Kickstarter | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat