čtvrtek 13. října 2011

Funkce: Die, VPN! Jsme všichni "dálku" nyní a musí přizpůsobit

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/gKGW1MejVkw/die-vpn-were-all-telecommuters-nowand-it-must-adjust.ars:

Kdysi dávno, "telecommuter" šlo snadno definovat: je to někdo, kdo byl nepracuje, kde všichni ostatní, ale kdo třeba ještě vše, přístup k síti. Obecně platí, že nastavení bylo jednoduché, elektronické pošty a VPN, a to bylo také centralizovaná. Vydala jste laptop. IT nastavit VPN připojení. Pokud vaše společnost bylo všechno drsně a měl Server BlackBerry, vydala jste BlackBerry. VPN software zpomalil téměř nejrychleji potrubí k procházení, což bylo v pořádku, protože 99 procent své práce podle tohoto nastavení je e-mailing Microsoft Office dokumentů v kanceláři. Dokonce i BlackBerry mohla zvládnout.

Nikdo opravdu rád tento přístup, koupit uživatelé nechtěli doporučujeme používat vlastní věci místo toho. Nastavení e-mailem na non-BlackBerry byl zdlouhavý postup, a žádný telefon prohlížeče mohla začít řešit webmail na takové úrovni, by někdo chtěl použít, i když obrazovkách mohl s ním zacházel. A IT oddělení nenáviděl tyto druhy žádostí. Opravdu. Dělám z domova nastavení různými způsoby od počátku / polovině 90. let. Je to sál pro IT, stejně jako ne-li víc než tomu bylo u uživatele.

Výsledkem byla centralizovaná, vysoce regulovanému, overcontrolled bordel, že všichni chtěli pracovat, ale tam byl žádný skutečný podnět, aby se to stalo na nějaké úrovni, než "Sakra, nebylo by skvělé, kdybychom mohli ..."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat