čtvrtek 13. října 2011

Breaking Bad je stále velký, ale slečna geeky chemie časných obdobích

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Z6r01EC1baw/breaking-bad-continues-to-amaze-but-moves-away-from-macguyver-like-core.ars:

Breaking Bad začal úžasný předpokladu: co když muž s co ztratit, musel využít dovednosti, co musel, aby co nejvíce peněz v co nejkratším čase? Walter White byl učitele chemie s ohledem na vědu a rakoviny, která se bude jíst zaživa. Otočil se k vaření pervitinu vydělat co nejvíce peněz, než zemřel, spárování s ex-student, který měl pár spojů v podsvětí.

"Ty a já nebudu dělat smetí," říká Bílá Jesse Pinkman, jeho dětský partner, poté útočit na střední školy chemické laboratoře pro zásoby. Kvalita je stejně důležitá jako pro něj čistoty by bylo jakékoliv odborné lékárna. "Budeme vyrábět chemicky čistý a stabilní produkt, který hraje tak, jak výrobce. Příměsi Ne, ne baby vzorec, ne chilli," říká, zavádění jeho partner na správné typy baňky, kádinky a zařízení pro práci. Ten poukazuje na to, že budou mít nouzové vymytí očí, ke zděšení Pinkman. Dvě věci jasné: Bílá trpí sotva skrytého vzteku na svou situaci, a to je obrovská geek.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat