sobota 8. října 2011

Oracle Larry Ellison představila veřejnosti Cloud, tvrdí, nikdo nebude zavřený v

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8_ZMVnnsu4/larry-ellison-unveils-oracle-public-cloud-claims-no-one-will-be-locked-in.ars:

Oracle uvedl tento týden, že je to stavba cloud služeb hostit řadu svých klíčových softwarových produktů, včetně Java, databáze, middleware a CRM. Jako by předvídat obavy, že vhodně pojmenovaný Oracle veřejné Cloud by mohl být další prostředek pro zajištění zákazníky do software Oracle, když generální ředitel Larry Ellison zakousl do soupeře Salesforce.com, prohlašovat, že Oracle se odlišit s průmyslovými standardy a podporu pro "plné spolupráce s jinými mraky a datového centra na premise. "

Oracle veřejné Cloud je široká škála platforma jako služby a software-as-a-Service, a potenciální konkurent Salesforce, Microsoft a další. Oracle Fusion CRM cloud služeb a Oracle nástroje pro řízení pracovních sil jsou již k dispozici, přičemž databáze a Java služby, stejně jako nový obchodně zaměřených sociálních sítí, bude propuštěn "za kontrolovaných dostupnosti v blízké budoucnosti," říká Oracle. Oracle se může pochlubit veřejné Cloud bude poskytovat "veškeré produktivity Java, aniž by to," a "databáze Oracle, kterou milujete, nyní v mraku."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat