sobota 8. října 2011

Týden v Apple: sbohem, Steve

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:

Byl to bouřlivý týden Apple novinky, přinejmenším. Jak jste si pravděpodobně víte, Apple spoluzakladatel a bývalý generální ředitel společnosti Steve Jobs zemřel, se Tim Cook řešení zaměstnance o tom, že v nové celofiremní e-mail. Zaměstnanci Ars ohlédl na první Mac, a John Siracusa poslal jeho vlastní paměť Steve Jobs.

Ale v případě, že hledáte pozitivnější zprávy, máme spoustu to taky. Apple iPhone pád událost se stala minulý týden, a Apple, pomocí světě má nyní nový iPhone 4S, IOS 5, Sprint a kompatibilitu na co těšit! Přečtěte si o našich zátah z našich nejlepších Apple příspěvky za poslední týden:

Steve Jobs: 24. února 1955 - 05.10.2011 : Apple spoluzakladatel a bývalý generální ředitel společnosti Steve Jobs zemřel ve věku 56 let.

iPhone 4S se 14. října svalnatější specifikace, stejné tělo : iPhone 4S je iPhone 4 dvojče, ale svalnatější specifikace a virtuální asistentka sidekick, k dispozici pro pre-order 7.října začíná na 199 amerických dolarů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat