sobota 8. října 2011

9 důvodů, proč je Online video reklama nesplnila předchozích předpovědí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1TDGfi5iRNA/:
tc-accustream

Poznámka redakce: Následující příspěvek hostem byl napsán přispěvatel Ashkan Karbasfrooshan , zakladatel a CEO společnosti WatchMojo .

V roce 2011, prognostici jsou projekce v USA on-line video reklama tržby ve výši 1,9 miliardy na 5,6 miliardy dolarů. I e-mailem Forrester, Magna Global, eMarketer a AccuStream a získal následující informace:

  • MagnaGlobal: 1,9 miliard dolarů
  • eMarketer: 2,16 miliard dolarů
  • AccuStream: 5,6 miliard dolarů

Forrester Research projekty 7,1 miliardy amerických dolarů v roce 2012, ale nemohl mi odhad pro rok 2011.

Všechny zdroje jsou:

  • v proudu a ve-banner video reklamy
  • video reklama kolem videa a textový obsah.

Zrnko soli

V roce 2007 jsem publikoval příspěvek , který agregované série projekcí, kde on-line video reklamy budou v budoucnu. Jeden odhad , stanovila v roce 2004, očekávané velikosti videa v USA on-line reklamní trh v roce 2009 byl 657 milionů dolarů. O rok později, byl pro rok 2009 odhadují na 1,5 miliardy dolarů. Podle IAB, skutečné číslo pro video reklamy v roce 2009 908 milionů amerických dolarů (a zvýšil na 1,4 miliardy dolarů v roce 2010).

Pokud jste se vrátit do roku 2007, odhad pro rok 2011 v rozmezí od 4,3 miliardy dolarů (eMarketer, opět) na deset miliard dolar . Ekonomická krize v 2008-09 se všechny předchozí odhady diskutabilní, ale jeho čistý efekt byl příznivý pro on-line reklamy a video na úkor tisku a televizní reklamy. I přes to, že eMarketer současný 2,16 miliardy dolarů předpověď pro rok 2011 je polovina toho, co se očekává před čtyřmi lety.

Je to vydírání?

Cynik by mohl namítnout, že VCS převážně pojišťují tento "výzkum", aby čerpadlo ocenění portfolia společnosti, posílat všechny do šílenství . To není úplně nespravedlivý, ale není to pravda.

Online video je tady zůstat

Není pochyb o tom, online video, je tradiční činnost a část ekosystému: "S comScore odhaduje, že 100 milionů lidí bude sledovat miliard kusů video obsahu na den, to se nedá upřít, že je tu více příležitostí než kdy předtím pro inzerenty využít video, "říká Digitální vysílání Skupina generální ředitel Matthew Katalog Corbin, který byl dříve na YouTube video a třesem.

Ale já jsem bedlivě sledovat očekávání investorů a analytiků prognózy a osobně si myslím, že online video nesplnil očekávání, natož je předčil.

Proč?

1) tady nejde o sémantiku

Nízko visící argument je "chybí definice". To je BS. Nezáleží na tom, zda opravdu "video reklama" zahrnuje in-banner video reklamu kolem článek nebo video pre-roll, než video. V konečném důsledku by mělo být vše, online video, který má jeden komponentní.

2) začíná DOMINATION YOUTUBE

Zatímco on-line videa explodovala, nemohl nikdo předvídat YouTube je stále rostoucí přilnavost na pravé zhlédnutí. Já jsem argumentoval , že YouTube strategicky seděl na příjmu na začátku, jen jednou jeho vláda byla zabezpečit se začnou PROVÁDĚ

Žádné komentáře:

Okomentovat