sobota 8. října 2011

Facelock App hity Ovi Store, Symbian telefony rám obličeje zabezpečení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/facelock-app-hits-the-ovi-store-symbian-handsets-frame-your-fac/:
Odblokování telefonu už ani nemůže být jednodušší než jednoduché listování vzorovaný nebo nastavené PIN. Ale pro úzkostlivý mezi vámi, je to alternativní řešení, abyste se cítili bezpečně i futuristické, a vyloženě směšné. Facelock, rozpoznání obličeje bezpečnostní aplikace oznámil zpět na Nokia World 2010 , se konečně mosied na více než na Ovi Store, beta tag v závěsu. Screen Lock technologie funguje téměř jako byste čekali: Po nastavení statického obrazu tváře jako kód, přední VGA kameru se pak zápas to do hrnku a presto magico, budete mít přístup k přístroji. Bezplatná aplikace je zřejmě kompatibilní pouze s 3 Symbian telefonů, ale ty houpací Anna a Belle by nesetkali s žádnými problémy. Připraveno k Face / Off s telefonem? Pak udeřil do zdrojového níže uvedený odkaz stáhnout zdarma zboží.

[Díky, Jerry]

Facelock App hity Ovi Store, Symbian telefony rám obličej zabezpečení původně objevila na Engadget na So. 08.10.2011 04:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nokia HD Blog (přeloženo) | zdroj Ovi Store | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat