sobota 8. října 2011

Cooler Master uvádí Silent Pro Hybrid ventilátorů řady napájecích zdrojů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/cooler-master-launches-silent-pro-hybrid-fanless-series-of-power/:
Cooler Master Silent Pro Hybrid série
Stolní PC zdroje napájení jsou těžké nadchnout, bez ohledu na to, jak mnoho funkcí, které nacpat dovnitř, ale Cooler Master se Silent Pro Hybrid ventilátorů řady je vlastně docela lákavý. Nabídka je ve skutečnosti "fanless", ale to má bez ventilátoru režimu, které mohou být použity k minimalizaci hluku stroje, alespoň do zátěže prochází přes hranici 200W. Přidejte k tomu 90 procent účinnosti, plně modulární kabely a ovládací panel, který umožňuje ručně nastavit rychlost systému fanoušků a díváte se na velmi atraktivní produkt pro domácího kutila ploše. Jak jste mohli tušit, když všechny tyto fantazie funkce nejsou levné. Cooler Master nabízí tři různé modely: 850 W, 1050W a 1300W, které se pohybují v ceně od $ 200 až $ 300 - značná část změn k poklesu na všech komponent. Budou letos na měsíc do USA a Asie s Evropou následovat v listopadu. Podívejte se na kompletní PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Cooler Master uvádí Silent Pro Hybrid ventilátorů řady napájecích zdrojů

Cooler Master uvádí Silent Pro Hybrid ventilátorů řady napájecích zdrojů původně objevila na Engadget na So. 08.10.2011 06:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Dálný východ Gizmos | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat