sobota 8. října 2011

TechCrunch Režijní: Dvě volné vstupenky na Disrupt Pekingu # TCDisrupt

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0FuchYqJHIA/:
Beijing 2011

Narušit Peking je téměř tady. S reproduktory, jako Pony Ma , Lin Bin , Peter Vesterbacka a Niklas Zennstrom , že to bude úžasné konference. Letos v říjnu 31. do 1. listopadu, naše vlastní Jason Kincaid, Alexia Tsotsis, Leena Rao, Greg Kumparak, John Biggs a mnoho dalších bude létat do Číny, aby zatřásli. Samozřejmě, že naše vlastní Sarah Lacy hostit spolu se speciálním hostem Peterem Goodman . Peter Goodman ví něco o narušení a Číně. Má více než deset let zprávu o hospodářství, podnikání a technologie pro New York Times a Washington Post, s 5 těch let vynakládány v Číně. V současné době je výkonný editor podnikání v Huffington Post.

Samozřejmě, jako každá Disrupt konference bude také koktejly, vlivný meetups, rozhovory s některými z nejlepších v oboru, a další.

Víme, že ne každý může mít možnost zakoupit si jízdenku narušit Pekingu, a tak jsme chtěli dát dva volné lístky pryč na dva štěstí čtenáře. Pokud chcete jít s námi do Pekingu pro naše další Disrupt konferenci, jen postupujte podle následujících kroků.

1) Staňte se fanouškem naší stránky TechCrunch Facebook:

2) proveďte jednu z následujících akcí:

- Retweet tento příspěvek (nezapomeňte uvést # TCDisrupt hashtag)
- Nebo nám zanechte komentář níže nám říká, proč chcete přijít

Soutěž začíná dnes a končí 9.října v 19:30 PT.

Prosím jen tweet zprávy jednou, nebo si bude diskvalifikován. Budeme vybírat náhodně a obraťte se na dva vítězové tohoto neděli večer. Upozorňujeme dále, to prozradí je pouze vstupenky a nezahrnuje letenky a hotel.



Žádné komentáře:

Okomentovat