sobota 8. října 2011

# IswabbedforAmit Nabízí až 20K Chcete-li najít dárce kostní dřeně pro spuštění zakladatel Amit Gupta

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/03FrM5nuu8Y/:
tumblr_lsngaj77wZ1qz72ywo1_500 (1)

Nikdy jsem se setkal Photojojo a Jelly spoluzakladatel Amit Gupta , ale v posledních dvou dnů tak má můj Twitter stream byl zaplaven s komentářem o jeho příběhu. S diagnózou akutní leukémií před dvěma týdny, Gupta měl problém najít kostní dřeně zápas, a to především kvůli nedostatku dárců z jižní Asie (Indie, Pákistánu, Bangladéše, Nepálu, Bhutani, maledivská a Srí Lanky) Společenství.

Národního registru kostní dřeň obsahuje 9,5 milionů záznamů, ale možná, že někdo z jihu asijského původu, jako je Amit najdete zápas je pouze 1 v 20,000. Takže, co se Amit spouštěcí zřizovatele nebo techie bude dělat, když tváří v tvář takové nemožné kurzy, on kreslil na naší komunity. Nízké a hle, dva týdny později jeho kolega Seth Godin , a jeho přítel Michael Galpert nabídli kombinovanou $ 20K a jejich blog pokrytí pro osobu, která se ukáže být zápas pro Amit.

Potenciální kandidáti mohou dozvědět více informací o tom, jak zasílat své vatový tampón testy kvalifikovat se zde . A v případě "jehly v zádech" bolesti faktor transplantaci kostní dřeně se tě vypnuli, můžete postup také provést v relativně méně obtěžující způsob, jak pomocí transfuze krve, jako stroj, a je zcela bezbolestný.

Zatímco # IswabbedforAmit předložení seznamu bude platit pro celý kádr marrow.org příjemců, kteří jsou v zlákat tím, # IswabbedforAmit mají možnost zaregistrovat jménem Amit. San Francisco organizátor a Foodzie zakladatel Emily Olson říká mi: "Číslo jedna věc, kterou musíte udělat, je držet ho [Amit] Super pozitivní, a potom se držet registru plné lidí. Snažím se získat co nejvíce prostředků, jak můžeme. "

Olson říká, že to, co se jí nejvíce zapůsobila na # IswabbedforAmit je pochopení, že podnikatelská komunita není omezen na Silicon Valley, ale rozšiřuje se na celém světě (hned kostní dřeně pohony Amit se pracuje v Dillí a Bombaji) . "Každý je rád" To se nemůže stát, aby Amit, protože je dal tolik dobrého do světa, který by neměl dostat odebrány ... Jsme společenství škůdců, a to je úžasné, jak rychle to se stalo. "

Viz marrow.org , Seth Godin je blog , @ MSG a Amit Gupta je blog pro více informací nebo vyplnit tento formulář , pokud si myslíte, že můžete pomoci.

Pokusme se zachránit ty, můžeme kluci.


Žádné komentáře:

Okomentovat