sobota 8. října 2011

GSM Nexus předseda prochází FCC, možná míří na AT & T?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Nexus vlády na FCC?
Jen proto, že příští týden na společné Samsung a Google událost byla odložena neznamená, že úniky musí skončit. Sluchátko Sammy s modelovým číslem I9250, který se hodí pěkně s baseband verzi v Galaxy záběry Nexus , který se vynořil, tak se objevil u FCC balení rádio GSM kompatibilní s AT & T a T-Mobile faux-G sítě. Je to také může pochlubit dual-kapela 802.11n, Bluetooth a NFC. Přes návrhy, že příští Nexus zařízení by Verizon exkluzivní , mohli bychom být při pohledu na AT & T verze, nebo alespoň odemčený GSM model. Skutečnost, že nepodporuje T-Mobile 2100MHz kapela nás vede k domněnce to nebude objevovat v T-Mo obchody. Také výrazně chybí jakákoliv zmínka o LTE - konkrétní funkci mohl ještě být jediným oblast Big Red. Doufejme, že nebudeme muset čekat mnohem déle zjistit všechny podrobnosti. Ještě jeden obraz po přestávce.

[Díky, Samer]

Pokračovat ve čtení GSM Nexus předseda prochází FCC, možná míří na AT & T?

GSM Nexus předseda prochází FCC, možná míří na AT & T? původně objevila na Engadget na So. 08.10.2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Phandroid , bezdrátové Dobrota | zdroj FCC , 2 | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat