sobota 8. října 2011

Americké ministerstvo pro vnitřní bezpečnost vývoj systému pro předvídání Criminal Intent

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/us-department-of-homeland-security-developing-system-to-predict/:
Nejsme úplně chybí možnosti Minority Report references v těchto dnech, ale někdy jsou to jen nevyhnutelné. Podle nové zprávy ze serveru CNET na základě dokumentů, které získala Electronic Center o ochraně osobních údajů, americké ministerstvo vnitřní bezpečnosti se nyní pracuje na systému říkal FAST (či budoucí atribut Screening technologie), která je navržena k identifikaci jednotlivce, kteří jsou s největší pravděpodobností ke spáchání zločinu. To se dělá něco tak jednoduchého jako rozpoznávání obličeje a ověření, nicméně, ale algoritmy a řadu senzorů a kamer, které dokáže detekovat i fyziologické a behaviorální narážky, které se říká, že "svědčící o mal-záměr." A co víc, zatímco DHS říká, že nemá žádné plány skutečně nasadit systém na veřejnosti ještě ne, ale zřejmě již provedla omezenou dobou použití DHS zaměstnanci - ačkoli žádné slovo na výsledky, jak dobře to funguje ve skutečnosti, samozřejmě . Hit zdroj níže uvedený odkaz pro kompletní (i když poněkud redigován) dokumenty.

Americké ministerstvo pro vnitřní bezpečnost vývoj systému pro předvídání Zločinné úmysly původně objevila na Engadget na so. 08.10.2011 02:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNET , EPIC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat