středa 20. července 2011

Contour přináší hledáčku aplikace pro Android, jde s vámi, kde nebudeme

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/contours-connect-brings-viewfinder-app-to-android-goes-with-yo/:
Co extrémní sporty, přilbu vačky, a malý zelený roboti mají společného? Ne o mnoho dříve než dnes, ale Contour je pryč a všechno změnil uvolněním verze Android jeho iOS App - víte, ta, kterou jsme se poprvé dostal naše špinavé tlapy na zádech na CES . Stejně jako jeho protějšek Cupertino, požehnal, El Goog varianta umožňuje budoucí X Games wannabees používat svůj telefon jako hledáček pro ty, kteří mají Contour + nebo ContourGPS . Předpokládáme, že možnost nahlédnout do fotoaparátu životnost baterie a kolik zbývá volné paměti také pomáhá, jak jste skartovat některé epické, radikální hory, brácho. Pokud máte po ruce, a to buď kamera deska Android v kapse, klepněte na odkaz a zdroj vzít si filmový schopnosti nové, drsný výšek.

Contour přináší hledáčku aplikace pro Android, jde s vámi, kde nebudeme původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 02:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Contour Connect (Android Market) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat