středa 20. července 2011

Baidu prohlížeče tipy klobouk, citovat staré Steve Jobs, krade Chrome se speciální omáčkou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/baidu-browser-tips-hat-to-old-steve-jobs-quote-steals-chromes/:
Mohl by to být případ Baidu je prohlížeče Chrome oblečení? The Wall Street Journal se zdá, že ano, a čínská firma není přesně zamítnutí KIRF nároky. Oznámil již v dubnu, nedávno vydal beta-Baidu prohlížeče přináší "elegantní, se svlékl-dole interface" děsivě připomíná web-surfování vstup Googlu na jinak Internet Explorer 6, milující čínské populace. Copycat podobnosti nejsou jen skončit vypadá oddělení: K dispozici je také App Store , rychle na kartu Funkce a známé ikonu nabídky umístění. Na jeho obranu, firma tvrdí, že jeho 30.000 a bezplatná aplikace nabídky, kromě Číny specifických funkcí pro zábavu, jsou dost odlišuje. Jistě, může to vypadat jako u asijských vyhledávací gigant, že neprotestuje příliš, ale je to společnost touhu řídit provoz na vlastním motorem, který nás vidí Google.

[Díky, Hardy]

Baidu prohlížeče tipy klobouk, citovat staré Steve Jobs, krade Chrome se speciální omáčkou původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 19:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat