středa 20. července 2011

Tango přináší videohovory na stolní počítače - obří hlava dítěte není součástí dodávky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/tango-brings-video-calling-to-desktop-pcs-giant-baby-head-not/:
Když jsme poprvé spatřila Tango , po spuštění se držet striktně na mobil, servírují zdarma video hovory přes 3G, 4G, a WiFi jak povinností a Android zařízení (přední-stát před kamerami, samozřejmě). Nyní společnost myšlení velký - doslova - s oznámením, že plánuje na trh uvést své videohovory servis počítačů ještě v tomto létě. V tuto chvíli to vypadá, že to bude záležitost pouze pro Windows, a bude i nadále zdarma - stejně jako předtím, se nemusíte registrovat, aby si své videotelefon na. My jsme ještě vidět Tango v práci na velké obrazovce, ale z toho, co jsme shromáždili od tisku fotografií, bude vydání Desktop přináší trochu starý Apple do vašeho PC. Plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Tango přináší videohovory na stolní počítače - obří hlava dítěte není součástí dodávky

Tango přináší videohovory na stolní počítače - obří hlava dítěte není součástí původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 11:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Tango | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat