středa 20. července 2011

OLPC XO-3 případech sport solární panely, satelitní internet, grant tři přání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/olpc-xo-3-cases-may-sport-solar-panels-satellite-internet-gran/:
OLPC XO-3
Dáme Nicholas Negroponte jednu věc, že je nesmírně ctižádostivý. OLPC Zakladatel vždy má nějaký pie-in-the-sky vizi XO řadu dětí orientované počítače, včetně dvou obrazovek a ruční kliky . Teď, když jsme přeskočí přímo kolem XO-2 pro ARM-hnaný, a ještě MIA, XO-3 je čas na úplně nový kolo konceptů. Nejnovější je řada pouzder pro potenciálně Android, sportovní tablets které se mohou pochlubit satelitní internet schopnosti nebo solárních panelů pro nabíjení baterie. Bývalý MIT Media Lab hlavu dokonce navrhl, že prozaičtější kryt s klávesnicí může být na čepu. Samozřejmě by to asi pomohlo, kdyby nadace mohl dostat strojů ze dveří jako první. Ještě jsme neslyšeli nic o XO-3, protože poslední kolo zpoždění tlačil jeho vydání zpět do února ... roku 2011. Ale víte co se říká, lepší pozdě, a All That Jazz.

OLPC XO-3 případech sport solární panely, satelitní internet, udělit tři přání původně objevila na Engadget na st. 20.červenec 2011 12:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PC World | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat