středa 20. července 2011

Klipsch je AirPlay s povoleným Galerie G-17 Air potěší uši bez šňůry pro 530 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/klipschs-airplay-enabled-gallery-g-17-air-pleases-ears-sans-cor/:
Ne, to není nějaké příliš velké Kinect KIRF . To, co hledáte, je na Klipsch nejnovější Soundbar, Galerie G-17 Air. Zdá se vám to povědomě? Pokud jste si vzpomínám, se na CES bylo známé jako galerie Studio - nejmenší ze tří AirPlay podporující reproduktorové systémy společnosti Podívejme demo na CES . I když to není úplně nové, plné specifikace byl odhalen a jeho cena opět vamped od $ 400 až nepatrně spendier 530 dolarů. Bi-zesílené stereo souprava obsahuje čtyři samostatně poháněné ovladače, které mají za cíl poskytovat plný rozsah zvuku přes dva Tractrix-horned 0,75 palce výškové reproduktory (10 wattů každý), a dvou 2,5-palcový, 20 watt reproduktory. I když budete pravděpodobně streamování hudby přes WiFi z iDevices nebo iTunes, je přístroj vybaven USB a 3,5 mm vstup byste chtěli plug-in přímo nebo džusu, do baterie. K dispozici je ultra-svelte gril látku magneticky přichycen na přední straně, přehrávání a vypínače na boku, a také přichází s dálkovým. Systém samotný je umístěn na vrcholu tvrzeného skla základnu, ale Pokud je prostor na pojistné je lze upevnit na stěnu. G-17 je stanoveno na letošní podzim, ale pokud jsou vaše uši už brnění najdete více informací ve zdrojovém odkaz níže.

Klipsch je AirPlay s povoleným Galerie G-17 Air potěší uši bez šňůry pro 530 dolarů původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 04:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj KLIPSCH | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat