středa 20. července 2011

ChevronWP7 Labs odemknout Windows Phone 7 telefon za $ 9, hackeři nejsou vítáni

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/chevronwp7-labs-to-unlock-your-windows-phone-7-handset-for-9-h/:
Potřebujete něco navíc odemčený WP7 podnět, aby vás od nákupu těch ach-tak-rozptylující povinností a Android zařízení? No, že oficiální homebrew láska je něco stát - $ 9 je přesný. To už jsme věděli , Microsoft schválil ChevronWP7 Labs budou otevřeny pro obchodování brzy , ale Poslední zprávy od Jailbreaking outfit Chris Walsh se vrhnout trochu světla na tento proces. Kromě nominální poplatek uživatelé budou muset vysázet na oficiální odemknout, Walsh také poukazuje na to, že aktualizace softwaru pro Mango a Nodo ukončí veškeré bezpečnostní díry v platformě. Takže, pokud jste měli v plánu na získání své pirátské-y špinavé ruce osekává WP7, zamyslete se znovu - Microsoft stále má klíče od jeho domu mobilních OS ".

ChevronWP7 Labs odemknout Windows Phone 7 telefon za $ 9, ne hackeři Vítejte původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 22:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroj @ ChrisWalshie (Twitter) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat