středa 20. července 2011

Dan Hesse: Sprint není po Panny stupňovitý pohyb dat, ale "nic není zaručeno navěky"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/dan-hesse-sprints-not-following-virgins-tiered-data-movement/:
Není pochyb o tom, je to 800 liber gorila v nosné oblasti: Sprint bude následovat AT & T, T-Mobile USA a Verizon Wireless se žalostný odstupňovaných dat cesty , oživený s bolestí, zmatek a hrůza obecně? Zeptali jsme se Sprint CEO Dan Hesse, že sama otázka, dnes v areálu Sprint, a odpověď byla zrovna povzbudivé. Uvedl, že lidé jsou prostě ochotni zaplatit vyšší cenu (pokud jde o míru plány), za něco, co je jen krajně jednoduché - něco, co nemusí přemýšlet o tom, kdy se používají. On (a správně) připustil, že většina průměrní spotřebitelé nemají představu o tom, co gigabyte je, nebo jak dlouho to trvá používat jeden nahoru, a to je důvod, proč outfit je neomezené plány jsou stále výrazné akord - a ve skutečnosti, víc teď než někdy se svými třemi hlavními soupeři dávat to ještě silnější výhodou.

Na otázku, zda Sprint by nakonec nemají jinou možnost, než přejít na vrstvené datové tarify v případě těžké uživatelé začali přijít v celých houfech, Hesse odpověděl, že má dostatečnou šířku pásma pro efektivní jít kolem "by mohl být problém," A i když je pilně pracuje s OEM výrobci a vývojáři aplikací s cílem provádět věci, jako je WiFi snižování zátěže, bylo nám řečeno, že "nic není zaručeno navěky." Výslovně se zeptal, jestli nedávné stupňovitý systém zkoušek realizován ve společnosti Virgin Mobile (který běží v síti Sprint) byl brzy znamení, že Sprint byl také sklon tímto způsobem, a Dan byl stálý v jeho popírání. Podle něj paušálních i předplacených odvětví se výrazně liší bestie, a není rozumné se domnívat, že Sprint bude následovat Virgin stopách. Poučení z příběhu? Sprint lpí na neomezenou tak dlouho, jak to může, ale dojem, že přechod je hrozící - i když je to ještě pár let ven.

Dan Hesse: Sprint není po Panny stupňovitý pohyb dat, ale "nic není zaručeno navěky ' původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 17:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat