středa 20. července 2011

Viber to zdarma, bez registrace 3G VoIP aplikace pro Android oficiálně spouští

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/vibers-free-no-registration-3g-voip-app-officially-launches-on/:
Ahoj, přátelé. Máte hlasové volání blues, kteří chtějí lepší způsob, jak mluvit s přáteli - bez použití minut? Vezměme Viber, bez VoIP aplikace, která zahájila v loňském roce iPhone . Použitelné přes 3G nebo WiFi, s vestavěným SMS, není zapotřebí žádný zápis, pomocí stávající telefonní číslo a seznam kontaktů. Naše pouze dohadovat? Skličující nedostatek podpory Android. Ale naše duše jsou zrušena dnes, s aplikací razí svou cestu na každého z nás oblíbený olivově zelené trhu. Má všechny vlastnosti přesvědčivé verze IOS, plus něco navíc jsme viděli v omezené beta , jako je pop-up upozornění textové zprávy, v aplikaci záznamy o hovorech, a možnost využít Viber jako výchozí dialer. Společnost se musí něco dělat správně, jak tvrdí dvanáct milionů aktivních uživatelů pouhých sedm měsíců po uvedení na trh. Zajímá vás je jedním z nich? Podívejte se na plné PR - s video! - Po přestávce.

Pokračovat ve čtení Viber to zdarma, bez registrace 3G VoIP aplikace pro Android oficiálně spouští

Viber to zdarma, bez registrace 3G VoIP aplikace pro Android oficiálně spouští původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 03:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Viber | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat