středa 20. července 2011

Sonos Play: 3 Kompaktní streaming media Hi-Fi dostane oficiální za $ 299, jedeme na uši,

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/dnp-sonos-play-3-compact-streaming-media-hi-fi-gets-official-for/:
Sonos Přehrát: 3
Je pravděpodobné, že jste již viděli hrát Sonos: 3 díky leaktacular , co říkáme Internet. Nyní malé streaming Hi-Fi systém je oficiální a začít zářil, že zbrusu nový Spotify účet, který jste právě vstřelil po celé domácnosti. Uvnitř poměrně kompaktní podvozek je trojice digitálních řidičů, jeden tweeter a dvě střední třídy, stejně jako tři třídy-D digitální zesilovače. Na rozdíl od svého velkého bratra, který byl rebranded hry: 5 (místo S5 ), není aktivní subwoofer na palubě, ale to přece sport pasivní basu "chladiče", který přidává překvapivé množství hloubky této malé police reproduktoru. 299 dolarů stuha vyžaduje Bridge ($ 49) skutečně vykopnout džemy, ale jakmile máte základní zavedený systém, můžete se přidají další Přehrát: 3s, a dokonce i kombinovat jako stereo páry pro lepší oddělení těch všech důležité pravý a levý kanál. K dispozici je i vestavěný akcelerometr, který automaticky přepne do od standardních až mono a vychytávky nastavení EQ je-li mluvčí se obrátil na bok. My strávil jen krátkou dobu ve hře: 3, ale bylo to překvapivě hlasitě a docela jasné, dokonce i na soused-otravné svazky - i když, my jsme vyhrazuje konečné rozhodnutí až do naší recenzi přístroje objeví. Do té doby, podívejte se na níže uvedené galerie a PR.

Pokračovat ve čtení Sonos Play: 3 Kompaktní streaming media Hi-Fi dostane oficiální za $ 299, jedeme na uši,

Sonos Play: 3 Kompaktní streaming media Hi-Fi dostane oficiální za $ 299, jedeme na uši, původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 03:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat