středa 13. července 2011

PayPal oznámil telefonicky na telefon podporuje NFC, snižování oči na Google (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/paypal-announces-phone-to-phone-nfc-support-cuts-eyes-at-google/:
Stále touží podnikat s firmou, která bude zámek účet z rozmaru a strana s kupujícím, bez ohledu na fakta? Splendid! Pokud to jste vy, by PayPal rád, abyste věděli, že to oznámil nový telefon na telefon NFC žádosti o platbu v MobileBeat 2011, nabízí Nexus S majiteli možnost požadovat a převádět prostředky mezi sluchátky. Jak nyní, funkčnost je poměrně omezený - je tam jen jeden smartphone s hardwarem schopností využít, a není telefonem a co není telefon podporuje již nyní. Jinými slovy, to není zrovna náměstí vrah ještě ne, ale je to rozhodně něco, co pro lidi na Google žalovala věnovat pozornost. Jsme také dozvěděl, že P2P transakcí přes PayPal je gratis ", pokud používáte na bankovní účet nebo existující rovnováhu v zákazníkově účtu PayPal," ale nikdo vykašlávání podrobnosti o to, co bude odečtena ve formě poplatků při použití jiné metody platby. Video ukázku z 48 druhé transakce na vás čeká po přestávce, ale bohužel, není žádné podrobnosti o tom, jak brzy to bude zpřístupněna veřejnosti.

Update: Bude k dispozici v Android Market ", letos v létě."

Pokračovat ve čtení PayPal oznámil telefonicky na telefon podporuje NFC, snižování oči na Google (video)

PayPal oznámil telefonicky na telefon podporuje NFC, snižování oči na Google (video) původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj PayPal (YouTube) , PayPal Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat