středa 13. července 2011

Google Personální až o patentových právníků a expertů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/R1y_TqZHsBw/:

Není žádným tajemstvím, Google vyhledávání více patentů přidat do svého portfolia. Vyhledávací gigant nedávno ztratil nabídku pro 6.000 Nortel je mobilní a bezdrátové patentů k konsorcium technologických společností, včetně Apple, Microsoft, RIM a Sony. Jako můj kolega MG Siegler psal v té době, Google ovládá méně než 1000 patentů, což je málo ve srovnání s některými ze svých konkurentů. Google v současné době vlastní 701 patentů, zatímco Microsoft celkem bylo vydáno 3121 patentů v loňském roce. Bohužel proto, že Google nemá vlastní velké množství patentů, bude společnost i nadále zranitelné , aby patentové soudy.

Možná to je důvod, proč se Google zaměstnance až na patentových právníků, úředníků a právních expertů. Na jeho právní stránce pracovních nabídek , Google se snaží naplnit šest patent týkající se pozice, včetně patentového zástupce, patentové zástupce, patent docketing úředník, patentových sporů poradce, patentové paralegal a strategické patentové licenční manažer a akvizic.

Například, strategické patentové licence a akvizic manažer hodnotí a hodnot potenciálu získání patentu a licenční příležitosti a vyjednává těchto obchodů (aka najde více patentů pro Google).

Kromě toho hledají nové příležitosti k patentování, Google také hlavní patent soud zabývat, žalobu Oracle. Oracle v srpnu žaloval Google Android přes jeho mobilní operační systém, se uvádí, že Google porušil sedm patentů, Java související s OS a jeho Dalvik virtuální stroj. Oracle se snaží ocenění v miliardách od Google, a je to nepochybně špatná zpráva pro Google Android, a Oracle, pokud zvítězí.

Úvěr fotky / Flickr / walknboston


Žádné komentáře:

Okomentovat