středa 13. července 2011

Sony HD-PG5U USB 3.0 disk klade rodinu na první místo, nejlépe s ostatními Sonys

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:
Plug Sony Nová 180g přenosný disk do počítače a dostanete slušné storage USB 3.0 plus některé předinstalovaný software, který tvrdí, že urychlení převodů přes USB 2.0. Chladnou? Nás také. Ale počkat - hák to dítě do některé z dalších, které Sony veteš máš ležet a bude to odemknout spoustu dalších funkcí. To může nahrávat přímo z vysílání TV Bravia , například, takže se můžete dívat se na ně později na jiném zařízení. Bude také uklízel záběry přímo z nového HandyCam (např. DCR-SX21E DCR-SR21 a), odstranění nutnosti použít počítač. A až budete hotovi, můžete připojit HD-PG5U na PS3 a sledovat všechny své AVCHD videa zpět přes App Filmy - opět bez použití počítače. Teď, když Sony udělal něco podobného s MemoryStick, možná jsme se obrátili se nenávidí . Úplné podrobnosti v PR.

Pokračovat ve čtení Sony HD-PG5U USB 3.0 disk klade rodinu na první místo, nejlépe s ostatními Sonys

Sony HD-PG5U USB 3.0 disk klade rodinu na první místo, nejlépe s ostatními Sonys původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Trusted Recenze | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat