středa 13. července 2011

Analyzování a hlášení údajů pouze Zní to jako nudný Chore - Wondergraphs pohlaví It Up

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q0nxFb2pbvU/:

Vždy potěšením zjistit, že jsou inovativní začínající stavební opravdu skvělé věci v mém dvorku . Seznamte se s Wondergraphs , bootstrapped společnosti, která buduje webový software, který umožňuje lidem si krásných věcí s daty. Najednou, analýzy společnosti - veřejně dostupné - data a vytvářet grafy pro zpravodajské účely se stává mnohem zajímavější než to, co zní jako.

Wondergraphs nástroj umožňuje snadno a rychle nahrát data, která chcete založit a zprávy o chrlit skvěle vypadající grafy ve Flash ( videa demo ). Nástroj umožňuje agregát, skupiny a filtrovat data můžete hodit na něj pomocí drag-and-drop a umožňuje vytvářet jasné grafy v reálném čase.

Můžete jednoduše importovat data z aplikace Microsoft Excel přes copy / paste, přes CSV souborů nebo přímo z online služeb, jako je aplikace Google Spreadsheets a věcné . , Aby odpovídaly potřebám developerů, Wondergraphs také odkazy na databázové systémy jako MySQL, Oracle, Microsoft SQLServer a MS Access a nabízí API na žádost, aby bota.

Veškeré zprávy vytvořené pomocí Wondergraphs si můžete prohlédnout on-line, nebo lze snadno exportovat do aplikace Microsoft PowerPoint. Tým je také budova impozantní iPad aplikace přidat na výstup line-up.

Jedna námitka: vytvářet sestavy a analyzovat data, je třeba mít nainstalovaný Flash Player 10, ale Flash není nutné pro zobrazení zpráv.

Ceny se liší od volně na 25 dolarů za měsíc, nebo 100 dolarů za měsíc pro zákazníky s velkým množstvím dat pro zpracování (a oni přece mají některé stávající klienty v dané kategorii)

Wondergraphs má pobočky v Leuven, Belgie a Sunnyvale, Kalifornie.

Společnost vyvíjí software na několik let, a nevznesl desetník na vnější financování dosud. Wondergraphs spoluzakladatel a generální ředitel Dirk Stevens mi říká, že jsou v současné době hledá "správný typ začínajících investorů", aby krok a podpoří další růst.

Mám pocit, že investoři - především z mála investorů, počáteční fázi jsme se tady v Belgii - bude brzy kope sám za to, že vyhledávání informací o tomto startu se před tento příspěvek.


Žádné komentáře:

Okomentovat