středa 13. července 2011

Nositelný plášti TV balení tisíců LED hlavy pro Burning Man (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Jistě, jsme viděli iPad klobouky a rozšířená realita tetování , ale 60-palcový displej pro dobu nošení za horkých Nevadské poušti slunce? No, to je prostě šílené řeči. Věřte tomu nebo ne, jedno Dave Forbes postaven přesně tohle: 12 poháněný baterií, 160 x 120 pixelů monitor schopný zobrazit standardu NTSC analogové video z iPodu v kapse. Výsledkem není nic menšího než neuvěřitelné, ale když stavíte nošení laboratorní plášť, na TV s tisíci LED a pár desek, prvky, jako je prodyšnost a odvod vody, mají tendenci být přehlíženy. Forbes strávil šest měsíců vytvoření tohoto konečného gadget, který je velmi pravděpodobné, aby barevné úvodní když se ukazuje, že z příštího měsíce v Burning Man . Ale s multi-měsíční časový závazek a 20.000 dolarů cenovka, můžeme si pomoci, ale zajímalo, co to "Brainiac" mohl přijít, byly mu tyto prostředky přesměrovat na super-slick tech projektu pro masy, místo toho.

Pokračovat ve čtení nošení plášti TV balení tisíců LED hlavy pro Burning Man (video)

Nositelný plášti TV balení tisíců LED hlavy pro Burning Man (video) původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 15:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Katoda koutek | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat