středa 13. července 2011

Sony přináší 3D zážitek zdarma on-demand ukázky filmů, sportovní klipy na televizorech BRAVIA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-3d-experience-brings-free-on-demand-movie-trailers-sports/:

HDTV výrobci používají různé taktiky k přilákání zákazníků na 3D segmentu, svazování bez brýlí , slevy Blu-ray přehrávačů , a téměř odstranění nevzhledné rámy , ale s obsahem výběrového stále nesmírně omezené, je tu jen malý stimul pro spotřebitele vyplatit dodatečné hotovost na 3D set. Sony Nová 3D zážitek si klade za cíl rozšířit nabídku těchto obsahových, streamování on-demand zdůrazňuje sportovní a zvolte filmové ukázky na LCD televizory Bravia, a nakonec i Blu-ray přehrávače a systémy domácího kina. Zkušenosti spouští jen 30 klipů v USA, Kanadě, Francii, Německu a Velké Británii dnes, ale nakonec se rozšíří o další film, hudbu, sport a dokumentárních titulů. Není slovo o tom, zda můžeme očekávat, že celovečerní filmy (nebo cokoli jiného, ​​můžeme vlastně být zájem o sledování) v budoucnosti, ale závazek společnosti Samsung k zahájení placeného obsahu tohoto roku jsme si představit, Sony nebude po příliš pozadu.

Sony přináší 3D zážitek zdarma on-demand ukázky filmů, sportovní klipy televizory BRAVIA původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 11:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket Lint | zdroj Sony Europe | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat