středa 13. července 2011

Ramona Fricosu případě určit, zda notebook dešifrovat soubory jsou bezpečné v Fifth doplněk zákona

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/ramona-fricosu-case-to-determine-if-decrypted-laptop-files-are-s/:
Doposud jsme se skoro rozhodla, že páté změně ústavy Spojených států zahrnuje ty bláznivé myšlenky ve své hlavě. Ale když přijde na konkrétnější věci, je to zdaleka tak jasné. V minulosti byly odsouzených osob byly nuceny vykašlat klíče s tím, co se nakonec stane důkazy, a v případě jednoho Ramona Fricosu, amerického ministerstva spravedlnosti je za předpokladu, že počítač heslo se v ničem neliší. Ale tento předpoklad je příčinou nárazové vlny v celém Společenství tech, jako dešifrování jednoho notebooku souborů je pravděpodobně způsobí někomu, aby se stal "svědek proti sobě." Za zmínku stojí, nikdo se ptá, že Ramona vlastně předat heslo samo o sobě, ale i zadáním odemknout kód, aniž by někdo sledoval výsledky účinně ke stejnému závěru. San Francisco-založené Electronic Frontier Foundation je jasně s postojem proti návrhu s tím, že tento typ situace je přesně ten pátý byl určen k ochraně. Pouze čas ukáže, jestli je Fricosu nabídl imunitu jako symbol pro dodržení, ale precedenty, které jsou zde jsou schopna pociťovat po desetiletí. Klepněte na odkazující na CNET podrobné zprávy.

Ramona Fricosu případě určit, zda notebook dešifrovat soubory jsou bezpečné v páté Změna původně objevila na Engadget na Út. 12.07.2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj ERF [PDF] | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat