středa 13. července 2011

Philly papírů a nabízet zákazníkům zvýhodněné Android tablets, které dělají hrozné Birdcage obložení (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/philly-papers-to-offer-subscribers-discounted-android-tablets-th/:
Jako je internet již předstihla noviny jako zdroj informací, přesvědčit čtenáře, aby se vysolit těsta pro on-line zpravodajství ukázalo těžký boj . Nyní dva dokumenty se snaží nový přístup: nalákat zákazníky s levnými tablets Android a nahrané obsahu aplikace. Philadelphia Media Network, která vlastní Philadelphia Inquirer a Philadelphia Daily News, plánuje pilotní program v polovině srpna, který nabídne asi 2000 tablets, v případě úspěchu by mohla rozšířit na více čtenářů. Kombinovaná cena hardwaru a jeden až dva roky každý den předplatné by měla být asi polovina maloobchodu. Doposud jsme se pár detailů o tom, co dostanete za své peníze, ale očekávají, WiFi tablet od hlavního výrobce, s 3G a / nebo 4G možná v budoucnu. Pokud jste z města bratrské lásky a chcete více informací o této rané fázi plánu, podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení dokumentů Philly a nabízet zákazníkům zvýhodněné Android tablets které hrozné Birdcage obložení (video)

Philly papírů a nabízet zákazníkům zvýhodněné Android tablets, které dělají hrozné Birdcage obložení (video) původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 00:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Liliputing | zdroj Adweek | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat