středa 13. července 2011

Adobe a Sony vytvořit soutěž, aby Air aplikace pro Android tablets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:
Sony S2 a Air
Normálně jsme se nevztahují na závody, ale tuto aplikaci Air Challenge od Sony a Adobe se zasluhují zvláštní pozornost. Proč? No, na jednu, Air není úplně svlečen docela jako Flash tvůrci doufali - především v mobilním prostoru. A za druhé, že nové S2 tablet bude potřebovat některé aplikace, které jsou navrženy tak, aby využily svých dvou obrazovek. 200.000 dolarů v hotovosti, ceny budou uděleny pro vývojáře, kteří vybičovat nejlepší výtvory přímo pro nadcházející Honeycomb zařízení Sony, pomocí Adobe Flash plus prostředí prohlížeče. Výzvy se osvědčily v minulosti, aby podněcovaly zájem o platformách Android do rozsáhlých databází v New Yorku informací. Je-li v soutěži úspěšná, že by mohla být zase malý skládací Sony z románu design do jedinečných a přesvědčivých produktu. Pokud opravdu potřebujete vědět více, plná PR se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe a Sony vytvořit soutěž, aby Air aplikace pro Android tablets

Adobe a Sony vytvořit soutěž, aby Air aplikace pro Android tablets původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat