středa 13. července 2011

Fujitsu e-čtenář dostane svěží pohled na e-Book Expo Tokyo (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/fujitsus-e-reader-gets-a-refreshed-look-at-e-book-expo-tokyo-v/:
Fujitsu má předvést své nedávné barev e-reader hedvábný hedvábný na e-Book Expo v Tokiu (bývalý digitální publikování Fair) v Japonsku minulý týden. Besting své dřívější vstup na trh - FLEPia Lite - tento 8-palcový, 157 dpi cholestric LCD modul vrhá i jeho předchůdce hmotnosti a OS Windows na 220 gram, Linux-operoval, zeštíhlené profilu. Zatímco 4.096 barev zůstává přesně stejné, je to elimation o rozkladu ze displej, který bude leštění své budoucí literární zážitky. Rychlost zpracování také dostal významnou člověka zde překládat do 0,7 sekundy rychlostí zápisu - počet společnost slibuje, půjde dolů i plnou barev zvyšuje kapacitu. Bohužel, tato deska barevné ebeauty se nezdá být na cestě k debutu v USA, tak zúčastněné strany by měly začít šetřit pro tuto možnost importu. Robo-Brit voice-over Video ukázky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Fujitsu e-čtenář dostane svěží pohled na e-Book Expo Tokyo (video)

Fujitsu e-čtenář dostane svěží pohled na e-Book Expo Tokyo (video) původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 02:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigInfo TV | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat