pátek 1. července 2011

Sendoff: Jon "Hannibal" Stokes pochoduje jeho armáda slonů z Ars

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fUlut41UFCs/send-off-jon-hannibal-stokes-marches-his-elephant-army-away-from-ars.ars:

Jedná se o závažný den Ars: vlastní Jon Stokes stupňuje od jeho ze dne na den se role Ars usilovat o řadu nových příležitostí. A Posíláme ho s vděčností za jeho skvělé služby do naší komunity a přání všeho nejlepšího do budoucna.

Třináct let je věčnost online, ale to je, jak dlouho Ars Technica se kope po ulicích, šustí svůj vlastní styl tech pokrytí a Společenství. A v tom, že třináct let, jeden z mých nejlepších rozhodnutí, které jsem se jako zakladatel a editor-in-Chief Ars bylo oslovení Jon Stokes, můj kolega v oblasti IT na Harvard, aby se k této zvěři stránky jeho narození . Bylo to v létě roku 1998 jsme byli v našich raných 20. let, a osud přivedl nás oba mizerný suterénu v Rockefeller Hall v Cambridge, Massachusetts. Právě jsem byl jmenován jako systémový architekt a Jon pracoval na projektu databáze Access. Z nějakého podivného důvodu, mezi IT práce, studium klasické řecké a přemítání o božské, jsme vždy měli páry odešel Ars Technica.

Jon mi jednou řekl, že část jeho zájem Ars byl zakořeněný k touze zdokonalit svůj písemný projev, který byl vždycky lepší, než přiznal. Byla to společná motivace, vlastně: Jon a já jsme oba postgraduální studenti na Harvard studovat staré křesťanství, av té době jsme oba, že naše kariéry spočívá v akademickém světě, ne com.. Po mnoho let, oba jsme viděli Ars protože "ostatní, co jsme udělali", ani jeden z nás uvědomil, že to bylo ve skutečnosti, co jsme udělali to nejlepší a to, které jsme věnovali největší pozornost.

V těch dávných dobách, ať už v naší vzdálené kanceláře na Sullie v Somerville, nebo na jednom z mnoha indických bufetu jsme se rozbil, Jon a jsem sledoval bubliny a pop, módy přicházejí a odcházejí, a publikum Ars růst způsobem, který byl překvapivě odměňování. Dokonce jsme si z osobních půjček (ne VC peněz), aby létali místo, když to má těžké po. Com bubliny na mizině. Bez ohledu na to, jak špatné to dostal, a bez ohledu na to, jaké osobní problémy potýkají nás, sloužil Ars Technica, jak nejlépe jsme mohli. Považuji se za štěstí, že Jon Stokes jako spoluzakladatel Ars Technica, a všechny fanoušky Ars by měli cítit stejně.

Neříkáme sbohem Jon, že i nadále bude dělat práci na volné noze pro Ars, stejně jako práce na Wired.com a nepochybně další. Ale on odchází Ars v nejsilnější kdy pozice: Náš personál je prvotřídní, výnosy a provozu jsou po celou dobu maxima, a my jsme nadšeni budoucnosti. Se mnou chce Jon bonam fortunam!

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat