pátek 1. července 2011

Adobe nabízí 50 procentní slevu pro Final Cut Pro Uživatelé, kteří přejdou k Premiere Pro

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4x57WceJKWg/:


Jak jste možná slyšeli , Apple novou verzi svého softwaru pro střih videa, Adobe Final Cut Pro X, získal značnou reakci od uživatelů. A jak Jim Dalrymple zpráv, editace videa Adobe soupeř byl vítá tyto zklamaně Final Cut Pro uživatele s otevřenou náručí. Nyní je s Adobe je o krok dál, oznámila oficiální "spínací program" pro všechny Final Cut Pro nebo Avid Media uživatelů.

Adobe tvrdí, že každý, kdo má zakoupili libovolnou verzi Apple Final Cut Pro nebo Avid Media Composer a chcete přejít na video nástrojů Adobe (Production Premium nebo Premiere Pro), budou mít nárok na 50 procent úspor na Adobe Creative Suite CS5.5 Production Premium nebo Adobe Premiere Pro CS5.5.

Adobe je velmi aktivní v marketingové úsilí nespokojený konečných uživatelů Cut Pro. Například společnost vykázala řadu "úspěšných" uživatelů Premier Pro, kteří se spínačem.

Samozřejmě, že ne každý nenávidí novou verzi Final Cut Pro, takže je jasné, na kolik Adobe přepínače "bude těžit z odporu. Také, podívejte se Conan O'Brian vážení v na Final Cut Pro X debaklem.



Žádné komentáře:

Okomentovat