pátek 1. července 2011

PC Portal 2 dostane nové mapy do Společenství soutěž

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lCHTKUNf6T0/portal-2-pc-gets-new-maps-through-community-contest.ars:

Valve Letní Mapování iniciativy-level designu soutěž o Portal 2 , který viděl více než 280 celistvostí, je nyní kompletní a tři vítězové byli jmenováni.

Vezmeme-li první místo je asi půl hodiny dlouhý map tzv. patent , který je popsán jako "střední úroveň obtížnosti se čtyřmi komorami nastavit v zničil zařízení Aperture Science. puzzle Některé prvky jsou pevné světlé povrchy, odvahy trámy, antény víry desky a exkurze komínů. " Vzhledem k druhé místo byl jmenován mapy Infinifling , zatímco Edifice dostal čestné uznání. Kromě uctívání portálu fanoušky všude, vítězi také dostali velkou hromadu Portal 2 zařízení z Mysli Geek.

Kromě tří vítězů, je tu také obrovský seznam finalistů k dispozici ke stažení na na portálu mapování Společenství, ThinkingWithPortals . Mapy jsou zdarma ke stažení, i když budou k dispozici pouze pro ty, kteří hrají na PC. Podrobné instrukce, jak se dostat mapy do provozu, vedoucí zde .

První kolo DLC pro hru, zatím, přijede na všech platformách letos v létě.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat