pátek 1. července 2011

Facebook Držet skutečné události, další středu pro "Skvělé" Zahájení

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ku5jIP782_M/:


Jak jsme slyšeli od Mark Zuckerberg v tomto týdnu, Facebook odhaluje něco "super" příští týden. A pozvat na skutečné události, jen se hrnul do složky doručené pošty stiskněte dnes. Tato akce se bude konat příští středu v 10 hodin v Palo Alto v kanceláři Facebook.

Reuters včera novinářům řekl, že Zuckerberg ve společnosti, Seattle, že Facebook se chystá velká oznámení na příští týden, to by bylo "úžasné" a produkt byl vytvořen v kanceláři Seattle.

Produktů na trh, možno na skutečné události, mohou být společnosti velmi očekávaný iPad App nebo novou mobilní aplikaci fotografií . Víme jistě, že to nebude projekt Spartan, HTML5 založené aplikace platformy Facebook pracuje na s malou skupinou vývojářů venku v tajnosti po několik měsíců. Jako můj kolega MG Siegler psal včera , Seattle je Facebook kanceláře domů týmy s hlubokými vazbami na mobil, aby mohl být řekne, co bude oznámeno příští týden.

Takže máme ještě jeden malý kousek do skládačky. Budeme pokrývat trh příští týden, takže nezapomeňte zkontrolovat zadní ve středu 6. července.


Žádné komentáře:

Okomentovat