pátek 1. července 2011

Windows Phone Tržiště nyní obsazené 25.000 aplikací, urychlit tempo růstu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/windows-phone-marketplace-now-populated-by-25-000-apps-speeding/:
Není to jenom Apple App Store kráčející za milníky dnes Microsoft Windows Phone Tržiště také zaoblené pozoruhodnou značku v jeho vývoji. Konkrétně to je nyní údajně prošly 25.000 aplikace jedním příchody a odchody místo sledování v něm, i když toto číslo je k diskusi, jako ostatní WP7 aplikace Tracker stále uvádí celkový těsně pod 25k. Hlavní je, že WP7 ekosystém roste a rychleji než dříve na to - trvalo až do konce března, aby pojal 11.500 aplikace , do pěti měsíců od jeho zahájení , přičemž poslední 13.5k přišli v čilejší po dobu tří měsíců. Předpokladu, že toto zrychlení pokračuje, a není žádný důvod očekávat, že bude zpomalovat s mangem na obzoru, Microsoft mobilní operační systém restartovat slibuje, že bude ve velmi konkurenčním tvaru v době jeho prvního výročí - pozoruhodný výkon vzhledem k tom, jak daleko za WinMo se padlých. Možná, že RIM může použít jako poučný příklad?

[Steve Ballmer Snímek poskytla společnost Reuters ]

Windows Phone Tržiště nyní obsazené 25.000 aplikací, urychlit tempo růstu původně objevila na Engadget na Pá. 01.07.2011 09:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadgetsteria , WinRumors | zdroj WindowsPhoneAppslist | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat