pátek 1. července 2011

Skype 2 video chat unofficialy povoleno Galaxy S II, Sensation a další

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/skype-2-video-chat-unofficialy-enabled-on-the-galaxy-s-ii-sensa/:
Poslední aktualizace Skype pro Android je k dispozici každému, ale pouze umožňuje video chat na čtyři konkrétní mobilních telefonů . Naštěstí netrpělivý modders šly nějakým způsobem napravit tuto hlubokou nespravedlnost tím, že vytvoří APKs, které aktivují videohovory na jiných telefonech taky. Zatím jsme slyšeli úspěšných portů na Samsung Galaxy S II a htc Sensation, Thunderbolt a EVO 4G. Pokud máte nějaké další telefon s operačním systémem Android 2.3, možná trochu experimentování s APK také stojí za to. Nicméně, právě jsme to zkusili na Arc Xperia a ne příliš daleko: aplikace běžela, ale snaha komunikovat s Neo Xperia vyústil v jednosměrné video, uzamčené šířku a spoustu trapnosti. Dejte nám vědět, pokud jste dařit lépe - najdete Thunderbolt specifické stáhnout na odkazu zdroje DroidLife a obecnější APK na TechPetals.

[Díky, Rashid a JT]

Skype 2 video chat unofficialy povoleno Galaxy S II, Sensation a další původně objevila na Engadget na Pá. 01.07.2011 07:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DroidLife , TechPetals | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat