pátek 1. července 2011

Svět Fourcraft přináší bitvy čtvrtí na Foursquare

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/world-of-fourcraft-brings-battle-of-the-boroughs-to-foursquare/:
Svět Fourcraft
Tam je válka v New York City. Řady loajality byly zpracovány již v roce 1898 a od té doby, to bylo boj o převahu čtvrť. Tým hackerů vnesla do tohoto soupeření kraj době internetu, otáčet Big Apple v obří rizika, kdy check-in nahradí hody a armády jsou shromážděné na Foursquare . Ve World of Fourcraft uživatelů slib věrnosti k určité locale pak pro čest své vlasti, check-in bojovat o kontrolu nad čtvrtí z jejich obyvatel a hájit své vlastní půdě od potenciálních uchvatitelů. Celý projekt byl šlehačkou až minulý týden během hackathon na Valném shromáždění v New Yorku. V současné době to dělá něco přes check-in záznam, ale tvůrci plánují přidat nové funkce v budoucnosti. Nyní, jděte vpřed a bojovat za svůj blok, ale ne příliš nevzdalují - na sever a na východ od Boogie Down Bronx, a na jihu a západě slumech Shaolin, leží Pustina.

Svět Fourcraft přináší bitvy čtvrtí na Foursquare původně objevila na Engadget na Pá. 01.07.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink USA Today | zdroj Svět Fourcraft | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat