pátek 1. července 2011

Pure, Split / Second dev Black Rock zavřením dveří

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bm7WRKygm58/pure-splitsecond-dev-black-rock-closed-by-disney.ars:

Disney-vlastnil Black Rock Studio se některé naše oblíbené závodní hry z posledních let: The Sleeper ATV hry Čisté a akce závodník Split / Second . Jenže tyto úspěchy nestačily, a Disney oficiálně uzavřeny studio.

Začátkem tohoto roku ve studiu byl hit s kolo propouštění. Více nedávno, podle prohlášení vydané na Disney Eurogamer , studio je poslední projekt nedostal zelenou, což vedlo ke konci Black Rock.

"Disney Interactive Studios potvrzují, že Black Rock Studios aktuální projekt nebyl zelenou pro další rozvoj, v důsledku toho společnost oznámila zaměstnancům včera záměr vstoupit do procesu konzultací k návrhu na uzavření studia," uvádí se v prohlášení.

Společnost byla založena v roce 1999, Brighton, UK-založené Black Rock specializuje pouze na vývoj hry Akce Racing. Před čisté a Split / Second, studia pracoval na obou MotoGP a ATV Offroad Fury série.

Nicméně, stejně jako nová studia se objevilo, po uzavření oblečení, jako Ensemble a Grin, ex-Black Rock zaměstnanci již pracují na nových podniků. Oba ShortRound Hry a zábava RoundCube byly tvořeny v návaznosti na první kolo propouštění na začátku roku. Žádné oznámení bylo učiněno na to, co jeden studio pracuje.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat