neděle 19. června 2011

Google známky Photovine, ukazuje na nové službě pro sdílení fotografií

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/google-trademarks-photovine-hints-at-new-photo-sharing-service/:
Google známky Photovine, ukazuje na nové službě pro sdílení fotografií No, vypadá to, že Google má online melou mlýny vířící se svou poslední přihlášky ochranné známky. Zpět na 7. června El Goog podal žádost USPTO pro jméno Photovine, sršely jiskry létání se, ehm, réva vinná o možné sdílení fotografií program. V žádosti se uvádí služby zaměřené na "přenos vizuálních obrazů a dat telekomunikačních sítí, bezdrátových komunikačních sítí, internetu, informačních služeb, sítí a datových sítí." Není překvapením, že to vypadá jako obří internet také zvedl příslušného jména domény. Takže se Google chystá přidat ukládání fotografií do své sadu cloud služeb ? Nebo je to snaží své sociální média Cred ? A kde se hodí do Picasa to všechno? Jeden věci jisté: budeme neodpovídá za pronájem tohoto kola spekulace kam na vinici.

Google známky Photovine, ukazuje na nové službě pro sdílení fotografií původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 01:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tavnou | zdroj USPTO | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat