neděle 19. června 2011

Zeptejte se Engadget: Jaký je nejlepší bezdrátové HDMI vysílač / přijímač?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/ask-engadget-whats-the-best-wireless-hdmi-transmitter-receiv/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám z Allen, kdo potřebuje snížit šňůru v nejhorším možným způsobem. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám line na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Já jsem se přesunout na malé studio a z nějakého důvodu připojení kabelu je ve svízelné místo a já jsem třeba způsob, jak přenášet video v HD kvalitě a zvuk, více než 20 metrů. Jaký je nejlepší bezdrátové HDMI vysílač / přijímač této situace? Díky! "

Není pochyb o tom, bezdrátové HDMI řešení vyvinuli v hlavním způsobem v posledních několika letech. Co bylo kdysi vyhrazeno technologii pro ty balíky peněz se nyní razí svou cestu po proudu, ale je tu stále dost MAS problémy řešit. Takže, tady je otázka - už jste narazil na ten, který je ve skutečnosti stojí za její sůl? Dejte nám vědět v komentářích níže!

Zeptejte se Engadget: Jaký je nejlepší bezdrátové HDMI vysílač / přijímač? původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 22:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat