neděle 19. června 2011

Bushnell BackTrack D-Tour osobní GPS vás doma, ukazuje, jak se dostal se tam

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/bushnell-backtrack-d-tour-personal-gps-takes-you-home-shows-you/:
Viděli jsme svůj spravedlivý podíl na nekomplikované (a pod vybavených ) jednotek GPS, ale Bushnell BackTrack D-Tour přidává jen tolik triků, aby se naše vnitřní technicko-hora-man slintat. D-Tour se zbavit palubní mapy a turn-by-turn pokyny pro pět jednoduchých bodů a digitálním kompasem. Ztratit svou cestu? Stačí sledovat šipky zpět do kempu. Když přijdete domů, můžete si výpis turistické data do mapové aplikace Bushnell, který vám ukáže, kde přesně jste byli, jak daleko jste cestovali a jak rychle putoval. Jeho také vestavěný digitální kompas, hodiny, teploměr a výškoměr . Není tak špatný, ale trochu strmé ve výši 120 dolarů, s ohledem budete ještě muset poskytnout své vlastní mapy. Hit přestávku na video doodad dráhu nahrávání a mapování software.

Pokračovat ve čtení Bushnell BackTrack D-Tour osobní GPS vás doma, ukazuje, jak se dostal se tam

Bushnell BackTrack D-Tour osobní GPS vás doma, ukazuje, jak se dostal jste se původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 04:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bushnell | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat