neděle 19. června 2011

New York Post iPad blokuje přístup prostřednictvím prohlížeče Safari, doufá, že budete platit za předplatné místo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:
No, to je jeden způsob, jak donutit lidi platit za hříčky. The New York Post, že bašta spravedlivým a vyváženým způsobem, a ne za každou sensationalistic zpravodajství, zablokovala iPad vlastníků při čtení jeho příběhů přes tablet prohlížeče Safari. Pokud se lidé chtějí plnou rozlít na Hugh Hefner dostat kopal na oltáři, budou vyzváni ke stažení IOS aplikaci, která vyžaduje přihlášení se k odběru již od 6,99 dolarů na měsíc pro měsíční bázi. Ponecháme-li stranou News Corp. 's arogancí na chvíli, co je zvláštní na tom je počet řešení Rupert Murdoch & Co nás opustil cheapskates. Stále můžete si místo na ploše prohlížeče nebo telefonu, včetně Android jeden. V podstatě tedy News Corp. se škrtí přístup na web, ale pouze pro vybranou skupinu čtenářů. To je v ostrém kontrastu od jiných poskytovatelů obsahu (i-News Corp vlastní Wall Street Journal), které byly více na platformě agnostik. Na druhou stranu, Je tu možnost, že dim News Corp. cílené iPad ve snaze znovu značky post jako lesklejší druh tabloid, à la The Daily . Ke kterému my říkáme, to je jen zbožné přání některých tam Rupe.

New York Post iPad blokuje přístup prostřednictvím prohlížeče Safari, doufá, že budete platit za předplatné místo původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 16:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj paidContent | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat