neděle 19. června 2011

Microsoft pro malware: Vaše AutoRunning dny na Windows jsou sečteny

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/microsoft-to-malware-your-autorunning-days-on-windows-are-numbe/:
Dejte si pozor, malware. Windows AutoRun aktualizací pro Windows Vista a XP SP3, které společnost Microsoft vydala v únoru zatím osvědčily v mařit souboru kazit způsoby. Přestože Windows 7 byla aktualizována vypnout automatické přehrávání v AutoRun pro disky USB - zmrazení schopnost virus využít ji - výše uvedené verze zůstal zranitelný až těsně po lednu. Rychle vpřed na období od února do května letošního roku, a aktualizace se snížil počet nehod o 1,3 milionů EUR v porovnání s tři měsíce před pro podporované Vista a XP staví. Kupodivu, když naskládaných proti květnu minulého roku, tam byl také 68 procent pokles ve výši incidentů hlášených ve všech verzích systému Windows pomocí Microsoft škodlivého softwaru Odstranit Tool. Je tu další graf fantazie po přestávce pomoci objasnit, a najdete další dvě spolu s tím, že udeří plnou rozpis zdroj odkaz dole.

Pokračovat ve čtení Microsoft pro malware: Vaše AutoRunning dny na Windows jsou sečteny

Microsoft pro malware: Vaše AutoRunning dny na Windows jsou sečteny původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 21:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat