neděle 19. června 2011

Sage TV HTPC software získaný Google, další zastávka Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/sage-tv-htpc-software-acquired-by-google-next-stop-google-tv/:
V čem může být zajímavý vývoj pro budoucnost Google TV , lidi na Mountain View koupili SageTV . Software HTPC má již své Media Center, co na různých platformách od roku 2002, a podle poznámky na svých internetových stránkách pro vývojáře ", že naše myšlenky dosáhnou ještě většího publika uživatelů po celém světě v mnoha různých produktů, platforem a služeb." I když není na co přesně slovo Google plánuje, Sage TV je již dlouho součástí DVR a placeshifting vlastnosti, které TV Google přípravek nemá sám o sobě. Špatnou zprávou pro stávající uživatele je, že obchod odkazů na stránce Sage TV nefungují, tak snad už chytil všechny potřebné aktualizace - to může být ještě dlouho, než přijde další.

.. Rozvojových

Sage TV HTPC software získaný Google, další zastávka Google TV? původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 19:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ SageTV (Twitter) | zdroj Sage TV | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat