neděle 19. června 2011

Gordon Murray odhaluje nové Batmobile, Dark Knight vyskytne v závažné míře o snižování uhlíkové stopy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/gordon-murray-reveals-new-batmobile-dark-knight-gets-serious-ab/:
Takže jste dokončil budování vaší Batman Forever stylu Batmobile , vaše sklenice se děje na blocích před domem, a vy jste svědění pro nový projekt. Není to příliš brzy začít plánovat verzi DIY nově představila Gordon Murray je Bat-Ride (část Batman Live World Tour Arena). Návrhář čerpal z jeho zkušeností s F1 McLaren pro jeho nový koncept, který zahrnuje zdravou dávku Imagineering: Je z uhlíkových vláken tělo, které "dýchá", stejně jako LED-lit "virtuální kola." Nejsme si jistí, jak z uhlíkových vláken a dýchá, jaké virtuální kola, ale jak vysvětluje Murray ve videu níže, oni jsou na základě materiálů, Formula One, jak on si představuje, je 15-20 roků od nynějška. On také předpokládá zelenější Dark Knight, jejíž jízda běží na vodíkové palivové články a lithium-iontové baterie - už nebude caped křižák trpí špatným svědomím kvůli jeho nadměrné emise oxidu uhličitého.

Pokračovat ve čtení Gordon Murray odhaluje nové Batmobile, Dark Knight vyskytne v závažné míře o snižování uhlíkové stopy

Gordon Murray odhaluje nové Batmobile, Dark Knight vyskytne v závažné míře o snižování uhlíkové stopy původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | zdroj Batman Live | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat