neděle 19. června 2011

Commodore USA začíná doprava replika C64s příští týden, plní své sny béžová breadbox (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:
Pokud jste stejně jako my, pravděpodobně jste se zadržet dech v očekávání, protože Commodore USA oznámila, že replika slavného C64. Slibovala klávesnici počítače, který duplikovány originálu retro-béžová povrch, s procesorem Atom a NVIDIA Ion grafické karty pod kapotou. Ale i přes četné oznámení, a to i po cross-promotion s Tron: Legacy , že jsem ještě na lodi žádné produkty. Poslední slovo má společnost předběžné objednávky doprava příští týden, v pěti různých variantách, od barebone šasi a čtečka karet pro C64X Ultimate - 895 dolarů stroj, který obsahuje 1TB pevný disk a přehrávač Blu-ray. Pokud jste nebyli dost dobíral si za poslední rok zpoždění, narazí na video po přestávce na další náhledy.

Pokračovat ve čtení Commodore USA začíná doprava replika C64s příští týden, plní své sny béžová breadbox (video)

Commodore USA začíná doprava replika C64s příští týden, plní své sny béžová breadbox (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 11:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj YouTube (CommodoreUSAllc) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat