neděle 19. června 2011

Zařízení Analyzer Android studie chce sledovat každý váš pohyb, pokud budete nechat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:
Zařízení Analyzer Android studie chce sledovat každý váš pohyb, pokud budete nechat
A to jsme si mysleli, lidé měli obavy o ochranu jejich osobních údajů . Jak se ukázalo, nicméně, značná část uživatelů Android se dobrovolně dát skupině University of Cambridge vědci podívat přesně, jak používat své mobilní telefony. Stažením zařízení Analyzer aplikace z Android Marketu, více než 1000 účastníků možnost sběru dat program ke sklizni statistik v pozadí, zatímco oni používají své telefony. Tyto statistiky - různé, od kdy je zapnuto napájení, které aplikace jsou v provozu - jsou pak k dispozici uživatelům prostřednictvím internetových stránek zařízení Analyzer. Samozřejmě, že to je Cambridge, ale také respektovat vysoké školy, a účastní vědci tvrdí, že shromážděná data jsou odstraněny osobní informace "co nejlépe", ale nejsme zájem o někoho vykukovat cele staty. Pokud jste exhibicionista Android, je však možné přihlásit ke studiu na zdroj níže uvedeném odkazu.

Zařízení Analyzer Android studie chce sledovat každý váš pohyb, pokud budete nechat původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 14:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DroidMatters | zdroj Zařízení Analyzer | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat