neděle 19. června 2011

Příjem Racer je tisk legraci, odpady více papíru než jste kdy považovali za možné (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:
Jistě, můžete použít tiskárnu k vyplivnout tabulky, ale co hákování DUALSHOCK 3 hrát to jako videohra? To je přesně to, co Joshua Noble a undef duo se během semináře týkající se OFFF minulý týden, a výsledek je ohromující (není-li k popukání). Trio kódované hra openframeworks s názvem Příjem Racer, která využívá termální tiskárna účtenek s modded "lehký projektor" pro zobrazení hře a představují auta, DS3 řídit, a notebook pro připojení zařízení a spusťte software. Náhodné dráha s překážkami se rychle vytisknout zatímco hráč pokusy o splavnění bez padání - něco jako Lane Splitter - nebo do vyčerpání papíru po 164 ft. Tam je strom lásky webový prohlížeč verzi a úplné informace o tom, jak to funguje ve zdrojové odkaz níže. Jsme získali více než 1.400 1.752 bodů, dejte nám vědět, jak to udělat v komentářích.

[Díky, Jesse]

Pokračovat ve čtení Příjem Racer je tisk legraci, odpady více papíru než jste kdy považovali za možné (video)

Příjem Racer je tisk legraci, odpady více papíru než jste kdy považovali za možné (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink designboom | zdroj undef | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat