neděle 19. června 2011

Weird Science přeladí na penisu vody chyby 'Chorus

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:

Blíží se cítit-o-vize: Jste připraveni na náhodný přístup vůně? Vzhledem k tomu, mezinárodní tým vědců, couval Samsung, vytvořila "XY Adresovatelná Matrix Zápach se uvolňuje systém pomocí On-Off přepínatelný zařízení." Přístroj sám o sobě je dost chytrý, se souborem adresovatelné topných drátů díky polymer, který vystihuje různé vůně. Teplo tu správnou kombinaci, a vůně pizzy jemně vane od přístroje. Ale doprovodné tiskové zprávy je zřejmé, že Samsung se zajímal o zařízení tak, aby mohl odpovídat čichových prostředí, co se objeví na obrazovce, ať už je to velký (TV) nebo malé (mobil, vážně?).

Traumatické mozkové zranění (fiktivní) starověký Gálie: American čtenáře nemusí být obeznámeni s knihami Asterix komické, které jsou stanoveny v Římany okupované Gálii, ale Neurochirurgické oddělení Heinrich Heine University v Düsseldorfu už ví, všech 34 z nich dobře. To proto, že je pro skenování známky poranění mozku , a přišel s monstrózní případů 704, asi 20 knih. Téměř všechny z nich vyplývala z útoků, v první řadě útoky Galů, kteří cílené Římanů. Většina z obětí (70 procent) bylo přijetí přiměřených opatření (na sobě vojenské přilby), ale nakonec ztratili ochranné prostředky před útokem. Gauls, a to zejména, byl zapojený do doping před útokem, využívající zakázané látky zvané "kouzelný lektvar."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat